پایان نامه با فرمت word : پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاه ها با موضوع :تحلیل و بررسی دیدگاههای جامعه ... |
فصل سوم:
روششناسی تحقیق (متدولوژی) پژوهش
روش شناسی (متدولوژی) پژوهش
مقدمه
برای نگارش هر پژوهش علمی،نیاز به جمع آوری اطلاعات، ونظرات و دیدگاه های دیگران میباشد برای جمع آوری این اطلاعات هر پژوهشگری لازم است به بررسی کتاب ها، مقالات و پایان نامههایی که با موضوع پژوهش اومرتبط است بپردازد تا موضوع مورد پژوهش خود را بر اساس یکی از روش های علمی تحقیق مورد بررسی وتحلیل قرار دهد.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
روش تحقیق بر مبنای هدف، همبستگی میباشد، در واقع به کشف ارتباط بین جامه و اثر ادبی مورد بحث می پردازد. و همچنین بر مبنای پیشینه پژوهش، توسعهای – ترویجی می باشد که ادامه پژوهشهای بنیادی جامعهشناسی ادبیات است.
۳-۱ روش تحقیق:
روش تحقیق به شیوه اسنادی، کتابخانه ای است در واقع به کشف ارتباط بین جامه و اثر ادبی مورد بحث میپردازد. و همچنین بر مبنای پیشینه پژوهش، توسعهای – ترویجی میباشد که ادامهپژوهشهای بنیادی جامعهشناسی ا دبیات است
۳-۲ جامعه آماری
در این پژوهش کتاب کشف المحجوب (صفحه ۱۱۵۴) که در سال ۱۳۹۰ با سعی و تلاش دکتر محمود عابدی منتشر گردیده و کتاب جامعهشناسی آنتونی گیدنز، ترجمه حسن چاوشیان، که در سال ۱۳۸۹ با کوشش ایشان و همچنین، ترجمه آنتونی گیدنز که در سال ۱۳۷۳ با کوشش منوچهر صبوری از روی نسخه آنتونی گیدنز منتشر شده مور د بررسی قرار گرفته است.
۳-۳ حجم نمونه و روش اندازهگیری
در کشف المحجوب از ابتدای کتاب بهترین سرآغاز تا پایان کتاب ۱۱۵۴ صفحه می باشد. در مجموع از چند نفر صوفی که هجویری از آنها پیروی کرده و چند نفر که بر او تأثیر داشته و کسانی که از کار او تأثیر پذیرفتهاند و غیره ۱۰ سخن به میان آمده است.
در کتاب جامعهشناسی آنتونی گیدنز که ۸۸۶ صفحه می باشد، به نظریهها و کنشهای جامعهشناسی و فرهنگها، آداب و رسوم عرف جامعه مطالبی آورده شده به ۱۵ نفر اشاره شده است درباره هر یک از جامعه شناسان به طور میانگین ۳ صفحه زندگینامه، نقد و تحلیل سخنان و مسائل ذکر شده در مورد جامعه آورده است. که حدود اً ۵۰ صفحه از این پژوهش را در بر میگیرد
۳-۴ ابزار جمع آوری اطلاعات
فیشبرداری
۳-۵ روش تجزیه و تحلیل دادهها
۱- مطالعه کتابهای مرتبط با موضوع پژوهش:
۲- تهیه فیش
۳- فیش برداری از مطالب مرتبط با موضوع با ذکر ارجاع دقیق
۴- دستهبندی فیشهای هم موضوع
۵- شمارهبندی فیش ها
۶- یک دست نمودن فیشها و ایجاد تسلسل و ارتباط معنایی میان آن ها
۷- آوردن فیشها در متن اصلی
۸- جمع آوری سخنان و نظریههای جامعهشناسان
۹- بیان زندگی نامهی مختصری درباره هر یک از جامعهشناسان
۱۰- بیان زندگینامه هجویری به طور مختصر
۱۱- بررسی و تحلیل کنش اجتماعی در سخنان هجویری
۱۲- تحلیل و بررسی سخنان جامعه شناسان از نظر کنش اجتماعی
۱۳- رسم جدول برای بررسی پیامد و آمار جامعهشناسی بر طبق متغییرهای پژوهشی:
فصل چهارم:
تجزیه وتحلیل دادهها
شخصیت هجویری
تصوف
ساختار اجتماع
فرهنگ
تحلیل و بررسی دیدگاههای جامعهشناس در کشف المجحوب (از دیدگاه کنش اجتماعی)
تصوف
عقاید
سِرت
صورت
هنجار
ارزش
باور
رسوم
اجتماعی
کنترل
احتماعی
رسوم
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-09-25] [ 10:36:00 ق.ظ ]
|