جدول (۴-۱) ویژگی های جمعیت شناختی نمونه آماری ۷۹
جدول( ۴-۲ ) نتایج آزمون کولموگروف - اسمیرنوف ۸۰
جدول ( ۴-۳) بار عاملی سوال های پرسشنامه ۸۱
جدول (۴-۴) ضریب آلفای کرونباخ ۸۳
جدول (۴-۵) پایایی ترکیبی ۸۴
جدول( ۴-۶) روایی همگرا ۸۵
جدول(۴-۷) بارهای عاملی متقابل ۸۶
جدول (۴-۸) داده ­های اولیه وارد شده در نرم افزار اکسل ۸۸
جدول (۴-۹) جدول فورنل- لارکر پس از جایگذاری مقادیر ریشه دوم AVE 89
جدول (۴-۱۰) ضرایب معناداری Z (مقادیر t- value) 90
جدول (۴-۱۱) ضریب رگرسیونی مسیرها ۹۱
۹۲
۹۳
) ۹۴
جدول (۴-۱۵) معیارRedundancy 95
جدول (۴-۱۶) نتایج حاصل از آزمون فرضیه ­ها ۹۶
جدول (۴-۱۷) بار عاملی مدل اصلاح شده تحقیق ۹۷
جدول (۴-۱۸) مقایسه شاخص­ های مدل پیشنهادی اولیه و مدل اصلاح شده پژوهش ۱۰۱
فهرست شکل­ها
شکل (۱-۱) مدل پژوهش ۶
شکل (۲-۱) مراحل فرایند خرید کالا توسط ­مشتری ۳۶
شکل (۲-۲) سلسله مراتب اثرات در فرایند خرید ۴۰
شکل (۲-۳) مدل استفان زیلک ۴۱
شکل (۲-۴) مدل لوی و گندل ۴۴
شکل (۲- ۵) مدل عملیاتی تحقیق ۶۶
شکل (۳-۱) فرایند تحقیق ۶۹
شکل (۴-۱) متغیر تعدیلگر درگیری محصول ­بر کیفیت درک شده و قصد خرید مجدد ۹۸
شکل (۴-۲) متغیر تعدیلگر دانش محصول بر ریسک درک شده و قصد خرید مجدد ۹۹
شکل (۴-۳) مدل اصلاح شده تحقیق در حالت آماره­ های t 100
شکل(۵-۱) مدل نهایی پژوهش ۱۰۵
فصل اول
کلیات تحقیق
۱-۱) مقدمه
اعتبار و ارزش درک شده نام­تجاری اغلب به عنوان دو ویژگی بسیار مهم محسوب می­شوند که بازاریابان برای اتخاذ و ساخت یک نام­تجاری قوی به آن نیاز دارند (ونرین[۱]، ۲۰۰۵). اعتبار یک نام تجاری، به معنای اعتماد درک شده در مورد توانایی و میل به ارائه­ مداوم چیزی که وعده داده شده است، می­باشد و سود زیادی را برای مشتری و شرکت­ها فراهم می­ کند. در واقع، خرید یک نام تجاری معتبر برای مشتری کیفیتی را تضمین می­ کند که می­توانند آن را به حساب بیاورند. برای شرکت­ها، یک نام­تجاری معتبر به این معنی است که تلاش­ های بازاریابی به علت احتمال تشدید پذیرش پیام، مقرون به صرفه­تر خواهد بود، بنابراین باعث فروش بیشتر شرکت­ها در پی مراجعه و تکرار خرید مشتری می­ شود. مقالات نشان می­دهدکه تبلیغات به تنهایی دارای محدودیت­هایی درشکل­دهی اعتبار نام­های تجاری قوی می­باشد، اما می ­تواند با اضافه کردن انتظارات اعتبار آن را ارتقاء دهد به طوری که مشتری وقتی محصول­را­خریداری و استفاده می­ کند آن­را تایید خواهد کرد.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

ویژگی مهم دیگر برای ساخت یک نام تجاری قوی وجود یک ارزش درک شده بالا در یک نام تجاری است. با اینکه ابعاد بسیار مختلفی از ارزش درک شده محصول یا نام تجاری در مقالات تعریف شده ­اند، برند با کیفیت درک­شده توسط مشتری پیوند خورده است، ادراکی که تنها کیفیت کلی را نشان می دهد و ضرورتا بر مبنای دانش مشتریان در خصوص ویژگی­های جزیی آن نیست(­رحیمی هلری و دیگران، ۱۳۸۸). همانطور که اعتبار نام تجاری ممکن است یک بخش مطلوبتر و محسوس­تری از ارزش درک شده را نشان دهد، بررسی بخش رقابتی اما متفاوت دیگری از ارزش درک شده (مثل پرستیژبرند) به همراه اعتباربرند تصویر متوازن­تر و بزرگتری از فرایند تصمیم­های مشتری را نشان خواهد داد.
۱-۲) بیان مسئله
با وجود شناخت رو به افزایش اهمیت اعتبار، پرستیژ و تصویر برند به عنوان مشخصه­های برند، مطالعات بسیار کمی به بررسی اینکه چگونه اعتبار، پرستیژ و تصویر برند روی رفتار انتخاب مشتری تاثیر می­ گذارد، پرداخته اند. درک مکانیزم ترکیبی اعتبار، پرستیژ و تصویر برند در تشکیل تمایل خرید نام تجاری برای تبلیغ کنندگان و بازاریابان بسیار مهم و موثر خواهد بود، چون راهنمایی لازم را در توسعه موقعیت نام تجاری، از طریق تبلیغات مناسب­تر و استراتژیهای نام­تجاری سازی، ارائه می­دهد. علاوه بر این، دلیل وجود فشارهای رقابتی شدید، یکی از مهمترین راهبردها که شرکت­ها می­توانند از طریق آن به مزیت رقابتی پایدار دست یابند، بهبود کیفیت محصولات و کاهش ریسک درک شده توسط مصرف­ کنندگان است. تحقیقات در این زمینه نشان می­دهد که بهبود کیفیت محصولات و کاهش ریسک­درک­شده توسط مصرف­ کنندگان نتایج ارزنده­ای برای شرکت­ها به همراه داشته و سرانجام منجر به خرید محصولات شرکت و کسب سود برای آنها خواهد شد. در حالی که پژوهش­های کمی این عوامل بر قصد خرید مجدد مصرف ­کننده در صنعت تلفن همراه بررسی نموده ­اند. از طرف دیگر با افزایش سطح انتظار مشتریان کیفیت محصول، به عنوان یک عامل رقابتی در نظرگرفته می شود. به این جهت شرکت­های سازنده تلفن همراه باید به بررسی کیفیت محصولات خود پرداخته و باشناخت نقاط قوت و ضعف محصولات خود، قادر به پاسخگویی به انتظارات مشتریان خود باشند تا بتوانند بقا خود را تضمین نمایند.
حال با توجه به رقابتی شدن صنعت تلفن همراه و همچنین اهمیت بسیار زیاداین محصولات برای سودآوری شرکت­های موجود در این صنعت، مسأله اصلی در اینجا چگونگی تأثیر پرستیژ، اعتبار و تصویر برند بر قصدخرید مجدد و همچنین چگونگی افزایش خرید تلفن همراه توسط مصرف­ کنندگان با تأثیرگذاری اعتبار برند، پرستیژبرند و تصویر برند بر ریسک و کیفیت درک شده می­باشد.
۱-۳) اهمیت و ضرورت پژوهش
با توجه به رشد بازار تلفن همراه در سال­های اخیر و ضرورت برنامه­ ریزی شرکت­های تولید کننده تلفن همراه در جهت فروش محصولات خود با توجه به نیاز و خواسته مشتریان بایستی بازاریابان این شرکت­ها در پی برنامه ریزی مناسبی برای فروش محصولات خود و حفظ مشتریان خود باشند. از آنجایی که فروش محصولات برای شرکت­ها مخصوصا شرکت­های سازنده تلفن همراه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به همین دلیل پژوهش در زمینه قصد خرید مجدد و شناسایی عوامل موثر برآن حائز اهمیت است. از این رو، امروزه پژوهش­ها در موضوع تاثیرگذاری ابعاد برند بر قصد­خرید مصرف کننده مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است. بدین جهت که، ارائه راهکارهای موثر که بتواند تمام معیارهای موثر در خرید مجدد را در نظر آورد، می ­تواند کمکی بزرگی به شرکت­های سازنده تلفن همراه باشد. لذا این تحقیق در پی بررسی اثر اعتبار برند، پرستیژ برند و تصویر برند بر قصد خرید مجدد است.
۱-۴) اهداف تحقیق
۱-۴-۱) تعیین عوامل موثر بر قصد خرید مجدد می باشد.
۱-۴-۲) تعیین تاثیر پرستیژ برند بر قصد خرید مجدد می باشد.
۱-۴-۳) تعیین تاثیر اعتبار برند بر قصد خرید مجدد می باشد.
۱-۴-۴) تعیین تاثیر تصویر برند بر قصد خرید مجدد می باشد.
۱-۵) سوالات تحقیق
۱-۵-۱) اعتبار برند چه تأثیری بر کیفیت درک شده دارد؟
۱-۵-۲) اعتبار برند چه تأثیری برصرفه جویی در هزینه اطلاعات دارد؟
۱-۵-۳) اعتبار برند چه تأثیری بر ریسک درک شده دارد؟
۱-۵-۴) پرستیژ برند چه تأثیری بر کیفیت درک شده دارد؟

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...