Mehdi jalili Rad
Spring 2014
سپاسگزاری:
سپاس بی کران پروردگار یکتا را که هستی مان بخشید و به طریق علم و دانش رهنمونمان شد و به همنشینی رهروان علم و دانش مفتخرمان نمود و خوشه چینی از علم و معرفت را روزیمان ساخت.
خداوند بزرگ را شاکرم که لطف خود را شامل حال من نمود تا بتوانم قدمی در راه توسعه علم برای کشور عزیزم بردارم.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

با سپاس فراوان از راهنمایی ها و زحمات استاد فرزانه و محقق گرانقدر و شریف جناب آقای دکتر وحید عبدوسی که از ابتدای انجام این تحقیق با راهنمایی های خود من را در انجام کارهای عملی و نگارش پایان نامه یاری نمودند.
با تقدیر و تشکر شایسته از زحمات و راهنمایی های استاد گرامی و بزرگوارم جناب آقای دکتر علیرضا لادن مقدم که با مشاوره خود راه گشای نگارنده در اتمام پایان نامه بوده است.
از زحمت بی دریغ استاد ارجمند و گرامیم سرکار خانم دکتر دانایی که با نکته های دلاویز و راهنمایی های بی چشمداشت ایشان در امور پژوهشی و داوری این پایان نامه بسیار سپاسگزارم.
تقدیم به :
پدر و مادر عزیزم
خدای را بسی شاکرم که از روی کرم پدر و مادری فداکار نصیبم ساخته تا در سایه درخت پر بار وجودشان بیاسایم و از ریشه آنها شاخ و برگ گیرم و از سایه وجودشان در راه کسب علم و دانش تلاش نمایم. والدینی که بودنشان تاج افتخاری است بر سرم و نامشان دلیلی است بر بودنم چرا که این دو وجود پس از پروردگار مایه هستی ام بوده اند دستم را گرفتند و راه رفتن را در این وادی زندگی پر از فراز و نشیب آموختند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………۱
فصل اول: کلیات پژوهش
۱-۱ مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………………….۳ ۱-۲ اهداف………………………………………………………………………………………………………………………………….۴
۱-۳ توت فرنگی…………………………………………………………………………………………………………………………..۴
۱-۳-۱ تاریخچه………………………………………………………………………………………………………………………….. ۵
۱-۳-۲ گیاهشناسی……………………………………………………………………………………………………………………… ۶
۱-۳-۳ ارقام………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷
۱-۳-۴ اهمیت اقتصادی و وضعیت تولید توت فرنگی در جهان و ایران……………………………………………… ۷
۱-۴ عوامل موثر بر دوام و کیفیت توت فرنگی در پس از برداشت……………………………………………………..۸
۱-۴-۱ عوامل موثر دوره پرورش………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۱-۱ نور…………………………………………………………………………………………………………………………….. ۸
۱-۴-۱-۲ دما……………………………………………………………………………………………………………………………. ۸
۱-۴-۱-۳ رطوبت نسبی………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۴-۱-۴ آبیاری………………………………………………………………………………………………………………………… ۹
۱-۴-۱-۵ تغذیه…………………………………………………………………………………………………………………………. ۹
۱-۴-۲ عوامل موثر دوره برداشت……………………………………………………………………………………………….. ۱۰
۱-۴-۲-۱ مرحله برداشت…………………………………………………………………………………………………………… ۱۰
۱-۴-۲-۲ زمان برداشت……………………………………………………………………………………………………………….۱۰
۱-۴-۲-۳ بسته بندی و انتقال……………………………………………………………………………………………………… ۱۰
۱-۴-۳ عوامل موثر دوره پس از برداشت……………………………………………………………………………………….۱۱
۱-۴-۳-۱ سایه دهی ……………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۴-۳-۲ درجه بندی………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
۱-۴-۳-۳ خنک سازی اولیه……………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
۱-۵ سالسیلیک اسید …………………………………………………………………………………………………………………. ۱۱
۱-۵-۱ اثر اسیدسالیسیلیک بر تولید اتیلن در گیاهان و محصولات برداشت شده…………………………………..۱۲
۱-۵-۲ اثر اسید سالیسیلیک بر دیگر هورمون‌ها………………………………………………………………………………..۱۲
فصل دوم: ادبیات و پیشینه پژوهش
فصل سوم: فرایند پژوهش
۳-۱ مواد گیاهی و محل انجام آزمایش ………………………………………………………………………………………… ۲۱
۳-۲ محلول های شیمیایی…………………………………………………………………………………………………………….۲۱
۳-۳ تیمارها………………………………………………………………………………………………………………………………..۲۱
۳-۴ طرح آزمایشی………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۱
۳-۵ صفات مورد ارزیابی…………………………………………………………………………………………………………. ۲۲
۳-۵-۱ طول عمر پس از برداشت………………………………………………………………………………………………… ۲۲
۳-۵-۲ وزن تر……………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۲
۳-۵-۳ وزن خشک……………………………………………………………………………………………………………………..۲۲
۳-۵-۴ محتوای آب نسبی………………………………………………………………………………………………………. ۲۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...