نتیجه آزمون همبستگی پیرسون (۶۳۹/۰=r) و سطح معناداری(۰۰۰/۰ =a) درخصوص رابطه بین حس جامعه بودن(یکی از مولفه های معنویت سازمانی) و هویت سازمانی نشان از آن دارد که از لحاظ آماری با اطمینان ۹۹/۰ درصد اطمینان و در سطح ۰۱/۰>P همبستگی مثبت و نسبتاً قوی بین حس جامعه بودن و هویت سازمانی وجود دارد. بنابراین، می توان اذعان داشت که دو متغیر حس جامعه بودن و هویت سازمانی با یکدیگر ارتباط داشته و در صورت هر گونه تغییر (افزایش یا کاهش) در یکی از این دو متغیر، شاهد تغییر (افزایش یا کاهش) در دیگری خواهیم بود. بدین معنی که هر چه کارکنان احساس کنند که در محیط کار خود یک مجموعه واحد همچون جامعه هستند به همان میزان هویت سازمانی آنها بیشتر می شود در نتیجه فرضیه اول تحقیق مورد تایید قرار می گیرد.

( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۴-۳-۲-۳- آزمون فرضیه دوم

« بین “همراستایی ارزش های فردی و سازمانی” و هویت سازمانی رابطه معناداری وجود دارد»
با توجه به اینکه هر دو متغیر در سطح فاصله ای سنجیده شده اند در نتیجه جهت بررسی رابطه بین آن ها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده می شود.
جدول۴-۱۰- نتایج حاصل از آزمون همبستگی بین همراستایی ارزش های فردی و سازمانی و هویت سازمانی

سطح معنی داری (P) مقدار رابطه آماره نوع همبستگی مقیاس متغیرها متغیرها
۰۰۰/۰ ** ۷۲۱/۰ r پیرسون فاصله ای - فاصله ای همراستایی ارزش های فردی و سازمانی و هویت سازمانی

**. Correlation is significant at the 0.01 level (2-tailed).
نتیجه آزمون همبستگی پیرسون (۷۲۱/۰=r) و سطح معناداری(۰۰۰/۰ =a) درخصوص رابطه بین همراستایی ارزش های فردی و سازمانی(یکی از مولفه های معنویت سازمانی) و هویت سازمانی نشان از آن دارد که از لحاظ آماری با اطمینان ۹۹/۰ درصد اطمینان و در سطح ۰۱/۰>P همبستگی مثبت و نسبتاً قوی بین همراستایی ارزش های فردی و سازمانی و هویت سازمانی وجود دارد. بنابراین، می توان اذعان داشت که دو متغیر همراستایی ارزش های فردی و سازمانی و هویت سازمانی با یکدیگر ارتباط داشته و در صورت هر گونه تغییر (افزایش یا کاهش) در یکی از این دو متغیر، شاهد تغییر (افزایش یا کاهش) در دیگری خواهیم بود. بدین معنی که هر چه کارکنان احساس کنند که ارزش های سازمانی آنها همراستا و منطبق با ارزش های فردی آن ها است؛ به عبارتی دیگر، هرچه ارزش های سازمان با ارزش های فردی کارکنان مغایرت کمتری داشته باشد به همان میزان هویت سازمانی آنها بیشتر می شود در نتیجه فرضیه دوم تحقیق مورد تایید قرار می گیرد.

۴-۳-۲-۴-آزمون فرضیه سوم

« بین “حس لذت بردن از کار ” و هویت سازمانی رابطه معناداری وجود دارد »
با توجه به اینکه هر دو متغیر در سطح فاصله ای سنجیده شده اند در نتیجه جهت بررسی رابطه بین آن ها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده می شود.
جدول ۴-۱۱- نتایج حاصل از آزمون همبستگی بین حس لذت بردن از کار و هویت سازمانی

سطح معنی داری (P) مقدار رابطه آماره نوع همبستگی مقیاس متغیرها متغیرها
۰۰۰/۰ ** ۷۶۶/۰ r پیرسون فاصله ای - فاصله ای حس لذت بردن از کار و هویت سازمانی
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...