متغیر

آلفای کرونباخ

تعداد سوالات

شایستگی فنی– تخصصی

۸۱/۰

۵

شایستگی مدیریتی

۸۷/۰

۵

امنیت و ثبات

۷۹/۰

۵

استقلال

۸۶/۰

۵

خلاقیت و کارآفرینی

۷۸/۰

۵

سلامت عمومی

۹۰/۰

۲۸

۳-۱۱- روش تجریه و تحلیل داده ها

در این پژوهش برای تجزیه و تحلیل داده ها از تکنیک­های آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده می­ شود.

آمار توصیفی

در این تحقیق از روش‌های آمار توصیفی برای گردآوری و طبقه بندی داده های جمعیت شناختی استفاده می شود. در آمار توصیفی مشخصه‌ های آماری نظیر فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار، تا جنسیت، سوابق کار، وضعیت اشتغال و وضعیت تأهل افراد نمونه نشان داده شود .

آمار استنباطی

  • آزمون کالموگروف-اسمیرنوف

قبل از به‌کارگیری آزمون‌های همبستگی ابتدا باید از نرمال بودن توزیع متغیرهای تحقیق اطمینان حاصل کنیم. در صورتی که مؤلفه‌های ما نرمال باشند آزمون مناسب برای بررسی همبستگی پیرسون است و در صورتی که نرمال نباشد از آزمون اسپیرمن استفاده خواهد شد. برای بررسی نرمال بودن مؤلفه‌های از آزمون کالموگروف-اسمیرنوف استفاده می‌شود که یک نوع آزمون ناپارامتریک می‌باشد. محاسبه آماره این آزمون توسط نرم‌افزار SPSS امکان پذیر می‌باشد.

  • آزمون همبستگی

از این آزمون برای بررسی روابط اولیه میان متغیر های تحقیق استفاده شده است و در صورتی که داده ها نرمال بوده از همبستگی پیرسون و اگر غیر نرمال باشد اسپرمن استفاده می شود.

آزمون همبستگی پیرسون

همبستگی، ابزاری آماری برای تعیین نوع و درجه رابطه یک متغیر کمی با متغیر کمی دیگر است. ضریب همبستگی، یکی از معیارهای مورد استفاده در تعیین همبستگی دو متغیر است. ضریب همبستگی شدت رابطه و همچنین نوع رابطه (مستقیم یا معکوس) را نشان می‌دهد. این ضریب بین ” ۱ ” تا “۱-” است و در صورت نبود رابطه بین دو متغیر، برابر صفر است. اگر مقدار به دست آمده صفر شد نشان می‌دهد که هیچ رابطه ای بین دو متغیر وجود ندارد و اگر” ۱+” شد همبستگی مثبت کامل و اگر “۱-” شد همبستگی کامل و منفی است. در واقع به منظور آزمون فرضیه های تحقیق از آزمون همبستگی پیرسون استفاده می شود.

آزمون همبستگی اسپیرمن

در صورتی که مؤلفه‌های ما نرمال نباشد از آزمون اسپیرمن استفاده خواهد شد برای بررسی نرمال بودن مؤلفه‌های از آزمون کالموگروف-اسمیرنوف استفاده می‌شود که یک نوع آزمون ناپارامتریک می‌باشد.

  • آزمون t با یک نمونه (One Sample T Test):

این آزمون برای تعیین معنی‌داری اختلاف بین میانگین یک متغیر با یک مقدار ثابت که مقدار آزمون (Test Value) نامیده‌ می‌شود،‌ به کار می‌رود. مهمترین نکته در استفاده از آزمون t یک نمونه‌ای، انتخاب مقدار آزمون است که باید یک نقطه وسط ( نه مثبت و نه منفی)‌ را بیان کند.

درتحقیق حاضر با در نظر گرفتن طیف در نظر گرفته‌ شده در پاسخ‌ها، مقدار آزمون برابر۳ (سطح متوسط) در نظر گرفته شده است. چنانچه میانگین پاسخ‌ها در هر یک از متغیرها از عدد ۳ بیشتر باشد آن مؤلفه‌ بر عملکرد سازمانی تأثیر گذار خواهد بود در غیر این صورت از نظر جامعه مورد آزمون، متغیر بررسی شده تأثیری نخواهد بود.

در آزمون مورد نظر فرض‌های H0 و H1 برای بررسی وضعیت میانگین نظرات جامعه با بهره گرفتن از نمونه گرفته شده؛ به صورت زیر بیان می‌شوند. که با توجه به موارد ذکر شده ۳ = μ۰ می‌باشد.

H0 : μx ≤ μ۰

H1 : μx > μ`

در نرم افزار spss شاخصی به عنوان p ـ مقدار (P-Value) برای آزمون ارائه می شود که چنانچه مقدار آن کمتر از سطح آزمون(α) باشد فرض H0 رد می شود و اگر از سطح آزمون بیشتر باشد دلیلی بر رد فرض H0 وجود ندارد. سطح آزمون در این بررسی ۰۵/۰ در نظر گرفته شده است.

  • آزمون ANOVA

به منظور مشخص شدن نوع رگرسیون (خطی یا غیر خطی) از آزمون ANOVA استفاده شده است با بررسی این آزمون رابطه همزمان متغیرهای مستقل با متغیر وابسته مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

  • آزمون فریدمن

این آزمون هنگامی به کار می­رود که داده ­های آماری حداقل ترتیبی باشند و بتوان با مفهوم ترتیبی آن­ها را در رده­بندی مرتب کرد. به کمک این آزمون ‌می‌توان متغیرهای موجود در تحقیق را رتبه ­بندی کرد.

فصل چهارم

یافته ها و نتایج تحقیق

    1. -Delayering ↑

    1. -Flattening the Pyramid

    1. – Gutteridge ↑

    1. – Timmons ↑

    1. – Chompookum & Derr ↑

    1. – Bussman ↑

    1. – Feldman & Bolino ↑

    1. – Danziger et al ↑

    1. – Budhwar & Baruch ↑

    1. – Pringle & Mallon ↑

    1. – Hoon Tan & CHoo Quek ↑

    1. – Quesenbery ↑

    1. – Gask ↑

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...