تجزیه ‌و تحلیل داده ها
۴-۱- تجزیه‌وتحلیل توصیفی اطلاعات
مقدمه:
پردازش داده‌ها در پژوهش‌ها معمولاً در دو سطح انجام می‌گیرد این دو سطح عبارت‌اند از:۱-توصیف داده ­ها ۲-تجزیه و تبیین داده‌ها. در مرحله توصیف داده‌ها جامعه مورد مطالعه با توجه به متغیرهای موردنظر توصیف‌شده و تصویری از وضعیت موجود ارائه می‌گردد. در بخش آمار استنباطی برخلاف آمار توصیفی محقق فرضیه‌های خود را مورد آزمون قرار می‌دهد.
در این فصل از تحقیق بعد از پرداختن به توصیف متغیرها به آزمون فرضیات تحقیق پرداخته‌ایم. عمده فرضیه‌های تحقیق حاضر از نوع مقایسه‌ای است. آزمون‌های مقایسه‌ای می‌توانند در زیرمجموعه کلی پارامتریک (شامل آزمون T) و نا پارامتریک دسته‌بندی شوند. استفاده ازمون‌های نا پارامتریک به هیچ پیش‌فرض مشخصی نیاز ندارند، ولی آزمون‌های پارامتریک به پیش‌فرض‌های مشخصی نیاز دارند و درصورتی‌که این پیش‌فرض‌ها رعایت نشوند نمی‌توان آن‌ها را بکار برد. این پیش‌فرض‌ها در آزمون‌های مقایسه‌ای عبارت‌اند از:
۱- داشتن توزیع نرمال (این پیش‌شرط توسط آزمون کولموگروف- سیمرنوف سنجیده شده است.)
۲-مستقل بودن مشاهدات از یکدیگر. (این پیش‌فرض توسط آزمون ران[۷۳] سنجیده شده است.
۳-متغیرهای مربوط بایستی حداقل با مقیاس فاصله‌ای سنجیده شده باشند.
البته پیش‌فرض برابری واریانس جامعه آماری نیز وجود دارد که عمدتاً از آن چشم‌پوشی می‌کنند.
تمامی پیش‌فرض‌های گفته‌شده توسط آزمون‌های مناسب آماری تست شد و همه متغیر‌ها شرایط مذکور را دارا بودند؛ و متناسب با شرایط ازمون T برای گروه‌های مستقل استفاده گردید.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

جدول شماره ۴-۱- میزان برخورداری افراد از مهارت تشخیص

میزان برخورداری افراد از مهارت تشخیص گروه جمع
پیش‌آزمون کنترل پس‌آزمون کنترل پیش‌آزمون آزمایش پس‌آزمون آزمایش
پایین ۱۴ ۳۲ ۱۰ ۴ ۶۰
%۱۳٫۶ %۴٫۷ %۱٫۹ %۶٫۷
متوسط ۱۷۳ ۱۳۲ ۱۲۳ ۶۷
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...